menumenu

HiTech Savusauna

Alk. 150€ / ryhmä sis. saunan käyttö 3h, pyyhkeet, pesuaineet

HiTec -savusaunassamme nautit lempeistä löylyistä vanhan ajan hengessä, nykyaikaisilla mukavuuksilla varustetussa saunassa ja pesutilassa. Saunomaan mahtuu 15 henkilöä kerrallaan.

Erilaisia kylpynautintoja

Kesäisin voit pulahtaa uimaan Salonkijärveen ja talvella kokeilla avantouintia löylyjen lomassa. HotSpring kuumavesialtaassa voi nautiskella olostaan sekä kesällä että talvella!

Herkuttelu kruunaa saunaillan

Saunomisen jälkeen voit nauttia grillikodassa porosta tai lohesta valmistettuja aterioita perinteiseen tapaan avotulen ääressä.

1-5 hlö: 150 €/ryhmä
6-15 hlö: 350 €/ryhmä
Saunahinta sis. saunan käyttö 3h, pyyhkeet, pesuaineet

Saunan yhteyteen:
- Ulkoporeallas 100 €/ryhmä
- Talvikaudella saatavana jääsauna 200€/ryhmä

Jääsauna

Rukan Salongin legendaarinen jääsauna on noussut Salonkijärven päälle jo monena talvena. 

Jääsaunaan mahtuu kerralla kylpemään noin 10 henkilöä. Saunan välittömässä läheisyydessä on myös avanto, jotta hyiset kokemukset olisivat täydelliset.

Jääsaunan saa lisäpalveluna savusaunan yhteyteen.

Pyhäpiilo

Pyhäpiilo on upea sauna ja kylpylä, joka sijaitsee rauhallisella paikalla Pyhäjärven luonnonkauniissa maisemissa vain hetken päässä Rukan keskuksesta. Pyhäpiilossa järjestät mahtavan saunaelämyksen lähipiirillesi, yrityksellesi tai yhteistyökumppaneillesi. Hulppeissa tiloissamme on mahdollista pitää kokouksia ja nauttia paikallisia villiruokaherkkuja illanvieton lomassa. Tutustu palveluihimme ja varaa ikimuistoinen saunavuoro!

Erilaisia kylpynautintoja

Pyhäpiilossa kehoasi hellii ammattitaitoinen henkilökuntamme, jolta saat yrttisiä saunahoitoja, perinteistä suomalaista kuppausta sekä hoitavia kylpyjä.

  

Katso kaikki huoneemme ja saunamme varauspalvelussa

Katso Tuhansien saunojen maa -saunakartta