menumenu

Luonto, puhdas lähdevesi ja Lapin maisema ovat joka hetki läsnä, kun pidät seminaarin, kokouksen tai juhlatilaisuuden Kultalassa. Järeästä kelosta rakennettu Kultala on varustettu n. 50 hengen tilaisuuksille. Kultalan korkeatasoinen menu sisältää kaikille mieluisia makuelämyksiä ja ravintolassa on A-oikeudet ja laadukas viinilista.

Ravintola toimii myös kokoustilana

Lisäksi kokousvieraille löytyy täydellinen kokousvarustus sekä Internet -yhteys. Kesällä Kultalan vieressä on 110 hengen ohjelmateltta, joka soveltuu mainiosti kesäisiin juhliin, kuten syntymäpäivät, häät tai esimerkiksi sukujuhlat.

Voimme järjestää tilaisuuteesi erilaista ohjelmaa, kuten esimerkiksi kullanhuuhdontakilpailun! Kilpailu suoritetaan aidoilla välineillä ja aidolla kullalla Kultalan omassa rännissä.

Alkudrinkille jääbaariin

Ravintola Kultalan vieressä on talvisin jääbaari, jossa voit nauttia jään luomasta tunnelmasta seurueesi kanssa. Jääbaarissa on hauska nauttia esimerkiksi tilaisuutesi alkudrinkit ja alkupalat.

Ruokailut mökissä, saunalla tai kodassa

Voit nauttia aamiaista, lounasta tai illallista myös mökilläsi tai kruunata saunaillan ruokailemalla esimerkiksi saunojen vieressä sijaitsevassa kodassa.