Muut saunamme

Räätälöityjä saunapaketteja sinun toiveidesi mukaan

Millainen on sinun unelmiesi saunaelämys? Rukan Salongin tarjonnasta löytyy monta erilaista saunaa, joista jokaiselle varmasti löytyy mieleinen vaihtoehto. Kysy meiltä lisää, niin tarjoamme räätälöidyn saunavuoron, kunhan lauteille on kapuamassa vähintään kaksi löylyttelijää.

Tarjonnastamme löytyy useita saunoja

  • Räätälöidyt vuorot min. 2 hlö
  • Hoidot tilattavissa min. 4 hlö
  • Illalliset 8-12 hlön porukalle
  • Ulkoporeallas saatavilla
  • Mahdollisuus avantouintiin

Lisäpalvelut

Virkistävät ja raikastavat saunahoidot pistävät aineenvaihdunnan vauhtiin. Eikä Rukan Salongin saunoissa nälkä pääse yllättämään, sillä meiltä voit tilata herkulliset tarjoilut saunailtaasi varten.

Saunahoidot

Luonto tarjoaa hemmottelevia yrttejä ja rohtoja keholle. Perinteiseen suomalaiseen saunakulttuuriin perustuvat omatoimiset saunahoidot ovat tilattavissa jokaisen saunavuoron yhteyteen. Hoidot ovat tilattavissa min 4 hlön porukoille. Näiden saunahoitojen yhteyteen emme suosittele ulkoporeallasta.

Yrttinen koko vartalokuorinta 15 € / hlö

Luonto tarjoaa hemmottelevia yrttejä ja rohtoja keholle. Perinteiseen suomalaiseen saunakulttuuriin perustuvat omatoimiset saunahoidot ovat tilattavissa jokaisen saunavuoron yhteyteen.

Vodka-sukat 15 € / hlö

puhdistava ja aineenvaihduntaa kiihdyttävä jalkahoito joka tehdään saunan yhteydessä.

Pyhapiilo savusauna
Saunasnack ja villiruokaillallinen

Saunasnack ja villiruokaillallinen

Toimitamme saunoille saunamenumme snackeja ja Pyhäpiilolla voimme tarjoilla 3-ruokalajin villiruoka illallisen 8-12 hlön porukalle.

Saunamenut:

Makkarakimara 23 € / hlö
– poromakkaraa, mausteista makkaraa ja lihaisaa grillimakkaraa, talon kirkas perunasalaatti, raikasta vihersalaattia, marinoitua punasipulia
ryytisinappia, ketsuppia, majoneesia

Rieskarullat 16 € / hlö
– poro, kala tai kasvistäytteinen rieskarulla

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Haluatko järjestää mahtavan saunaelämyksen lähipiirillesi, yrityksellesi tai yhteistyökumppaneillesi? Täytä alla oleva lomake, niin elämäsi saunavuoro on lähempänä kuin arvaatkaan.

Sauna tarjouspyyntö

Yhteystiedot:

Tilaisuuden tiedot

Haluan saada tarjouksen myös seuraavista palveluista: