Vastuullisuus

Meillä vastuullisuus on olennainen osa kaikkea toimintaamme. Oli kyse sitten ympäristöstä tai henkilöstömme hyvinvoinnista, kehitämme pitkäjänteisesti toimintaamme, jotta voimme olla paras versio itsestämme.

Sosiaalisesti kestävä työpaikka

Meille on tärkeää olla yritys, joka toimii sosiaalisesti kestävällä tavalla. Liian usein matkailualalla työntekijöiden oikeuksia ei kunnioiteta ja työn yleinen sesonkiluonne tekee työolojen kehittämisestä vaikeaa. Me Rukan Salongilla kehitämme työympäristöä yksinkertaisella ajatuksella: “Haluamme, että täällä on mukava työskennellä.” Tavoite saavutetaan kuuntelemalla työntekijää, kohtelemalla kaikkia tasa-arvoisesti ja maksamalla työstä reilu korvaus.”

Työtä ympäristön puolesta

Rukan Salonki on tehnyt pitkäjänteistä työtä toiminnan kehittämisessä kestävän kehityksen periaatteiden mukaisesti. Ympäristövastuullisen toiminnan ansiosta meille onkin myönnetty Green Key -ympäristösertifikaatti. Alusta alkaen matkailualalle suunniteltu sertifikaatti huomioi tehokkaasti alan ominaispiirteet. Merkki perustuu erityisiin ympäristökriteereihin, joiden noudattamiseen ja seurannan raportointiin Rukan Salonki on sitoutunut.