Varaus- maksu- ja peruutusehdot

Varaaja sitoutuu alla mainittuihin ehtoihin tehdessään varauksen verkkokaupassamme. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen. Ilman huoltajaa majoittuvilta alaikäisiltä vaaditaan huoltajan kirjallinen sitoumus, joka toimitetaan Rukan Salongille ennen majoituksen alkua.

Maksuehdot

Varausmaksu, 30% majoituksen kokonaissummasta (sis. mahdolliset lisäpalvelut kuten liinavaatteet, ruokailut ja kuljetukset) on maksettava eräpäivään mennessä, tai varaus perutaan palveluntuottajan toimesta. Loppusuoritus erääntyy 28 päivää ennen majoituksen alkua. Lyhyen varoituajan varauksissa (vähemmän kun 28 päivää varauksen alkuun) peritään kaikki maksut välittömästi.

Peruutusehdot

Mikäli varaus perutaan ennen varausmaksun eräpäivää, veloitetaan 50 € toimistokulut.

Jos varaus perutaan, kun varausmaksu on jo maksettu, ei varausmaksua palauteta.

Jos varaus perutaan 28 päivää tai vähemmän ennen varauksen alkua, peritään 100% maksu.

Mikäli peruutus tapahtuu varaajan tai hänen läheisensä vakavan sairaus- tai kuoleman tapauksen johdosta ennen majoituksen alkua, palautetaan majoitusvuokra. Tällöin on
peruutusta tehdessä toimitettava lääkärintodistus peruutuksen syystä. Peruutus koskee silloin kyseisen henkilön osallistumista tai jos on kyseessä perhematka, kyseistä perhettä. Ryhmämatkassa (+4 hlö) peruutus ei koske koko huvilaa, ainoastaan sairastuneen henkilön osuutta.

Rukan Salongin oikeus perua varaus
Mikäli kyseessä on ylivoimainen este toteuttaa palvelu, josta asiakas on maksanut, Force Majeure, voi Rukan Salonki perua varauksen. Tällöin asiakas saa maksamansa vuokran kokonaisuudessaan takaisin.
Mikäli ennakko- tai loppulaskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä, perutaan varaus. Mikäli vain loppumaksu on maksamatta, pidätetään ennakkomaksu (30%).

Peruutusehdot Covid 19 pandemiatilanteessa

Pandemia-aallon tapahtuessa, noudatamme seuraavia poikkeuksellisia maksu- ja peruutusehtoja olemassa oleville varauksille. Tämä edellyttää, että Suomessa on voimassa virallinen matkustuskielto tai julistettu poikkeustila ja liikkumisrajoitukset.

  • varauksen ajankohtaa voidaan siirtää maksutta enintään 6kk eteenpäin. Majoitushinnan ollessa uudella valitulla ajankohdalla toinen, muutetaan olemassa olevan varauksen hintaa sen mukaan.
  • mikäli peruutus tapahtuu enemmän kuin 45 pv ennen matkan alkamista, palautetaan 100% majoituksesta ja ruokailuista.
  • mikäli peruutus tapahtuu 45 pv tai vähemmän matkan alkamisesta, palautetaan 100% majoituksen hinnasta ja 50% ruokailujen hinnasta
  • mikäli osallistuja tai hänen lähiomaisensa sairastuu koronaan, hyvitetään hänen osuutensa matkasta 100% (lääkärintodistusta vastaan).

Nämä ehdot eivät koske peruutetuista lennoista aiheutuvia muutoksia.
Nämä ehdot eivät koske peruutuksia, jotka aiheutuvat asiakkaan haluttomuudesta matkustaa pandemian aikana. Ulkopuoliset ostopalvelut, kuten kuljetukset ja ohjelmat hyvitetään palveluntuottajan ehtojen mukaisesti (katsotaan tapauskohtaisesti).

Majoituskohteen vuokrauksen aikana

Avaimenluovutuksesta sovitaan 2-3 päivää ennen majoituksen alkua kohteen omistajan kanssa. Omistajan yhteystiedot sekä ajo-ohjeet kohteeseen ovat loppulaskun yhteydessä.

Lomakohde on asiakkaan käytettävissä tulopäivästä klo16:00 lähtöpäivään klo12:00.

Kohteen vuokraan sisältyy majoituskohteen vapaa käyttöoikeus, vuodevaatteet (patjat, peitteet, tyynyt), polttopuut ja perusastiasto. Superior-kategorian mökkeihin ja huoneistoihin kuuluu liinavaatteet ja pyyhkeet, standard-kategorian mökkeihin liinavaatteet ja pyyhkeet on tilattavissa lisämaksusta (20 € / hlö). Asiakas voi myös tuoda mukanaan omat liinavaatteet.

Majoituskohteen hintaan kuuluu loppusiivous. Mikäli majoituskohde palautetaan tavallista likaisemmassa kunnossa tai mikäli siellä on tupakoitu, veloitetaan siivouksesta lisämaksu. Lisäsiivouksen maksu määräytyy tilanteen ja majoituskohteen mukaan.

Tupakointi on kielletty kaikissa kohteissa. Tupakoinnista veloitetaan vähintään 2000 €. Mikäli tupakointia havaitaan vuokrauksen aikana, joutuu asiakas maksamaan 2000 € sakon ja poistuman kohteesta välittömästi ilman hyvitystä mahdollisesta menetetystä vuokra-ajasta.

Asiakkaan vastuut siivouksessa:

  • roskat tulee viedä pihalla sijaitsevaan roska-astiaan
  • tiskit tulee laittaa tiskikoneeseen ja / tai tiskipöydälle.
  • huonekalut ja vuodevaatteet tulee olla paikoillaan

Majoituskohdetta ei saa käyttää useampi henkilö kuin mitä on
sovittu majoitusta varattaessa.
Majoituskohteisiin ei saa tuoda lemmikkejä. Mikäli mökkeihin tuodaan lemmikkejä kiellosta huolimatta, veloitamme majoittujilta 1500 € allergiasiivouksesta.

Reklamaatiot

Mahdolliset reklamaatiot koskien majoitusyksikön tiloja tai varusteita tulee tehdä oleskelun aikana, heti kun ongelma havaitaan. Myöhemmin esitettyjä reklamaatioita ei huomioida.

Pidätämme oikeuden hintojen ja ehtojen muutoksiin. Pidätämme oikeuden siirtää varauksenne toiseen vastaavaan majoituskohtees