Loimulohi-illallinen
Eräravintola Kympissä pääset nauttimaan paikallisia makuja ja autenttista Lapin tunnelmaa – aivan kuin nuotion äärellä erämaan sydämessä. Villiruokaillalliset Kympissä alkavat joulukuussa – tule mukaan avoimiin iltoihin tai varaa oma yksityistilaisuus!
Illallinen on tilattavissa myös omalle ryhmällesi, vähintään 15 henkilöä.
Kohokohdat
- Aitoja villiruokaelämyksiä
- Takkatulen loiste
- Rauhallinen tunnelma
Lisätietoa
Eräravintola Kymppi tarjoaa ainutlaatuisen lappilaisen ruokailuelämyksen Rukan Salonki Resortissa. Keskellä ravintolaa loimuava avotakka luo lämpimän tunnelman, ja osa ruoista valmistuu suoraan tulen äärellä. Kymppi yhdistää perinteisen eräkodan tunnelman moderniin mukavuuteen ja harmaiden hirsien rustiikkiseen tyylikkyyteen.
Kerrottehan meille mahdollisista ruoka-allergioista tilauksenne yhteydessä. Villiruokaillallinen on saatavilla myös kasvisvaihtoehtona. Allergiat ja erikoisruokavaliot huomioidaan ennakkoilmoitusten perusteella.
Menu
Alkuruoka, tarjoillaan jaettavina pöytiin
- Talon leipä ja levite
- Metsäsienisalaatti
- Kuusamon mustaleimajuustoa
- Lakkahilloa
- Graavattu kirjolohi
- Paikallinen muikku
- Porosalamia ja puolukkaa
- Hirvi-carpaccio ja kuusenkerkkää
Pääruoka – kirjolohi kypsennetään avotakassa Kympissä alkupalojen aikana, tarjoillaan lautasannoksina
- Avotulella loimutettua kirjolohta
- Uuniperunat, paahdettuja punajuuria ja jogurttikastik
Jälkiruoka – elämyksiä kaikille aisteille
- Kuusenkerkkäjogurtti pannacotta ja mustaherukka
- Villiruoka petit fours
-
Kahvi ja tee
Hintaan sisältyy
- 3 ruokalajin illallinen
- Vesi
Hintaan ei sisälly
- Ruokajuomat (muu kun vesi)
- Kuljetukset