Eräravintola Kymppi

Villiruoka fondue-illalliset, yksityistilaisuudet ja kokoukset

Avoinna

sopimuksen mukaan

Kapasiteetti

50 hlö

Tunnelmallisen Eräravintola Kympin erikoisuus on villiruoka fondue. Kympissä nautit illallista tai järjestät yksityistilaisuudet ja kokoukset tunnelmallisessa hirsiravintolassa.

Kympin keskiössä on iso takka jossa valmistuu toinen erikoismenumme, loimulohi. Herkullinen loimulohimenu on saatavilla +20 henkilön yksityistilaisuuksiin. Ravintolassa on A-oikeudet ja laadukas viinilista. Kymppi toimii myös erinomaisesti kokoustilana.

Illalliset

Rätisevän takan äärellä vietetty ilta, hyvä seura ja maukas ruoka – mitä muuta toivoa saattaa? Ruokafilosofiamme perustuu vahvasti pohjoiseen luontoon, kausiluontoisuuteen ja paikallisiin tuotteisiin.

Villiruoka fondue-illallinen

Sveitsistä lähtöisin oleva fondue on löytänyt uusia ulottuvuuksia Kuusamossa villiruoan kautta. Kympin fondue-illallinen on todellinen makunystyröiden hemmotteluhetki, eikä fonduepataa parempaa yhteishengen luojaa ole vielä keksitty.

Tiedustelut ja varaukset:
sales@rukansalonki.fi | +358 40 564 0937

Lue lisää ravintolan sivuilta

Loimulohen juhlaa

Yksi suosituimmista ja perinteisimmistä Pohjois-Suomen ruokalajeista, loimulohi, valmistetaan hitaasti nuotion ääressä. Hieman suolaa, oikea määrä sulatettua voita sekä tarkka ajoitus nuotiolta pois ottamiseen takaavat täydellisen kala-annoksen vaativaankin makuun.

Tiedustelut ja varaukset:
sales@rukansalonki.fi | +358 40 564 0937

Lue lisää ravintolan sivuilta

Yksityistila tapaamisiin ja juhliin

Kymppi voidaan vuokrata myös yksityisjuhlia, kokouksia ja tapaamisia varten. Illallisten enimmäiskapasiteetti on 50 henkilöä, tapahtumille ja kokouksille hieman vähemmän riippuen pöytäkattauksesta ja siitä, tarvitaanko esteetön näköyhteys näytöille. Käytössäsi on kaksi isoa näyttöä ja huippuluokan äänijärjestelmä.

Kahvitauot, lounaat, cocktail-tunnit, illalliset – kaikki tämä on räätälöitävissä tapahtumasi mukaan. Talvikaudella 2021–2022 Kympin terassi toimii uskomattomana jääbaarina, jossa tarjoillaan kuumia ja kylmiä juomia illallisen aikana ja sen jälkeen. Illallisen jälkeen voimme järjestää sinulle revontulikiertueen lämmitetyissä Aurora-vaunuissa.

Tiedustelut ja varaukset:
sales@rukansalonki.fi | +358 40 564 0937